Het sluiten van contracten voor commerciële projecten zou zonder garanties vrijwel onmogelijk zijn. Dan zijn bijvoorbeeld vooruitbetalingsgaranties, uitvoeringsgaranties en onderhoudsgaranties onmisbaar.  

Met uw keuze voor Allianz Trade als garantiepartner kiest u voor:

 • Maatwerk garanties en borgstellingen 
 • Lokale en internationale expertise
 • Een financieel stabiele partner
 • Aantrekkelijke voorwaarden
Onderstaand vindt u een greep uit ons uitgebreide aanbod commerciële garanties. Deze stemmen wij altijd af op uw behoeftes. Staat de garantie die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van onze garanties voor uw commerciële projecten?

werkkapitaal-verbeteren
Gebruik onze garanties en behoud de kredietruimte bij uw bank. Dit extra werkkapitaal kunt u gebruiken wanneer u geld nodig heeft voor andere doeleinden.
rating-allianz-trade
Onze AA score van Standard & Poor's geeft uw financiële partners en klanten het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.
groeien-met-een-garantie
Breid uw business uit naar nieuwe markten. Profiteer van onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en diepgaande expertise om uw behoefte aan garanties te vervullen.

Garanties zijn voor een kredietverzekeraar corebusiness. Dat geldt niet voor een bank. Kiest u voor een garantie bij een verzekeraar dan kiest u voor meer financiële ademruimte, meer flexibiliteit, meer maatwerk.

Maar er zijn meer voordelen. We zetten de 5 belangrijkste voor u op een rij.

 1. Uw kredietlijnen blijven vrij
 2. Geen harde waarborg nodig
 3. Gespecialiseerde garantiemanagers
 4. Borgstellingen en garanties op maat
 5. Ervaren specialisten en marktkennis
 1. Behoefte bepalen
  Stel vast of u voor een commercieel contract een garantie, waarborg of andere zekerheidsvorm nodig heeft.
 2. Risicoanalyse
  Verstrek ons de volledige informatie. Een team van specialisten beoordeelt uw aanvraag. Zij bespreken de resultaten met u en geven op basis hiervan een advies.
 3. Garantie verstrekken
  Wij staan garant als een volledig onafhankelijke waarborg voor uw contract. Zo kan uw opdrachtgever gerust zaken met u doen.
 4. Schade beperken
  De schade die voor uw klant is ontstaan, kan via de garantie worden verhaald als u uw verplichtingen onverhoopt niet meer kunt nakomen.

Garantie nodig of vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op.