Uw kredietverzekering beheren was nog nooit zo eenvoudig. Via ons klantenplatform MyEH vindt u snel en eenvoudig de nodige informatie in handige overzichten.

Elke dag opnieuw neemt u belangrijke beslissingen over met wie u zakendoet en tegen welke voorwaarden. Ons online platform MyEH helpt u hier vandaag al bij, maar begin 2021 wordt het dé toegangspoort naar alle diensten en oplossingen van Euler Hermes. Daarom sommen we nog eens enkele redenen op om MyEH vandaag nog te gaan ontdekken.

MyEH werd ontwikkeld in overleg met onze klanten, zodat het nieuwe platform afgestemd is uw noden. Het platform is 24 uur op 24 beschikbaar via zowel computer, laptop als mobiele toestellen. Tegelijkertijd kunt u beroep doen op onze experts voor ondersteuning wanneer dat nodig is.
Onze experts analyseren dagelijks de kredietwaardigheid van uw klanten. Daarvoor maken wij gebruik van ons wereldwijd datanetwerk, dat ons ook toelaat een prognoses te maken voor de toekomst. Al deze informatie stellen wij ter beschikking via MyEH zodat u in alle vertrouwen en veiligheid met uw klanten kunt handelen. De toegang tot gedetailleerde informatie maakt het immers mogelijk om in een handomdraai goed gefundeerde beslissingen te nemen Daardoor kunt u uw bedrijfsinkomsten beschermen én laten groeien.
In MyEH ziet u in een oogopslag hoe het staat met de dekking op uw klanten en de evoluties in uw polis, zo krijgt u een duidelijk overzicht van alle kredietbeslissingen. Via het platform kunt u ook eenvoudig kredietlimieten aanvragen en opvolgen. Het is ook mogelijk een overzicht te krijgen van dekkingen in het verleden of de Euler Hermes Grades van klanten te raadplegen. Onze tool stelt u in staat de evolutie van de belangrijkste krediettendensen voor uw onderneming te analyserenen en biedt u op elk uur van de dag een geconsolideerd overzicht van alle kredietrisico’s.
Begin 2021 wordt MyEH de enige toegang tot ons online platform voor klanten en makelaars. Het indienen en opvolgen van schadedossiers, aanvragen voor verlengingen en omzetaangiften: alles zal in de toekomst via MyEH gebeuren. Reden te meer om de nieuwigheden van ons innovatieve platform te komen ontdekken.
Heeft u nog vragen over MyEH? Neem contact op met onze klantendienst via e-mail naar asdbe@eulerhermes.com of contacteer uw rechtstreekse contactpersoon.

28 resultaten

mrt. 26, 2021

Toerisme: Europa op de eerste rij voor het herstel

Volgens Euler Hermes kan de sector ten vroegste in 2024 op een terugkeer naar normaal rekenen. Lees meer.

mrt. 22, 2021

Groothandel: terug naar normaal in 2021?

Lees meer over de uitdagingen waarmee de sector van de groothandel wordt geconfronteerd en hoe u uw bedrijf beschermt tegen faillissementen.

feb. 19, 2021

Economische vooruitzichten 2021

De brede uitrol van verschillende vaccins tegen Covid-19 zal de wereldwijde economische groei opnieuw een boost geven. Toch zal het nog minstens tot 2022 duren vooraleer de economische activiteit weer aanknoopt met het niveau van voor de crisis.

28 resultaten