Euler Hermes neemt deel aan
“virtuele” Exportbeurs 2021

De Exportbeurs is hét evenement van Flanders Investment & Trade voor bedrijven die internationaal actief zijn of het willen worden. Euler Hermes, de grootste kredietverzekeraar ter wereld, is uw partner om veilig zaken te doen. Bezoek onze virtuele stand – 100% digitaal en corona-proof. Schrijf u nu gratis in voor de Exportbeurs 2021 en boek een vrijblijvende afspraak met onze experts van Euler Hermes. De Exportbeurs vindt plaats van 9 tot en met 11 februari.

Wilt u uw bedrijf laten groeien (internationaal of in eigen land) en behoeden voor wanbetaling? Heeft u garanties en waarborgen nodig om internationaal te handelen? Of wilt u uw onderneming beschermen tegen fraude? Euler Hermes helpt bedrijven van elke omvang en in elke sector veilig zaken te doen.

Als wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen en onderdeel van Allianz beschikken wij over de nodige expertise en de financiële kracht (AA rating van Standard & Poor's) die uw bedrijf nodig heeft.

Hoe kredietwaardig zijn uw klanten?

Met de kredietwaardigheidscheck van Euler Hermes krijgt u nu al een risicobeoordeling van 3 klanten of prospecten. Zo kunt u beter inschatten of deze klanten uw facturen nu en in de toekomst betalen.

28 resultaten

mrt. 26, 2021

Toerisme: Europa op de eerste rij voor het herstel

Volgens Euler Hermes kan de sector ten vroegste in 2024 op een terugkeer naar normaal rekenen. Lees meer.

mrt. 22, 2021

Groothandel: terug naar normaal in 2021?

Lees meer over de uitdagingen waarmee de sector van de groothandel wordt geconfronteerd en hoe u uw bedrijf beschermt tegen faillissementen.

feb. 19, 2021

Economische vooruitzichten 2021

De brede uitrol van verschillende vaccins tegen Covid-19 zal de wereldwijde economische groei opnieuw een boost geven. Toch zal het nog minstens tot 2022 duren vooraleer de economische activiteit weer aanknoopt met het niveau van voor de crisis.

28 resultaten