Altijd als eerste aan uw zijde

Persoonlijke boodschap van de CEO van Euler Hermes

 

Nu de economie door de COVID-19-pandemie hard getroffen wordt, hoop ik – samen met iedereen bij Euler Hermes – dat deze e-mail u en uw dierbaren veilig en in goede gezondheid bereikt.

Ik had nooit gedacht dat ik mij aan u zou richten in deze ongewisse tijden. Terwijl ik u schrijf, werkt bijna 100% van onze Euler Hermes-medewerkers van thuis. Hoewel wij allemaal een ongeziene situatie meemaken, verliep de overstap naar een virtueel personeelsbestand soepel, zonder onderbrekingen in onze dienstverlening, en bleven onze gegevens en activiteiten volledig veilig en beschikbaar. Ons bedrijf is meer dan 100 jaar oud en heeft al vele crisissen doorstaan, laat mij van deze gelegenheid gebruik maken om u gerust te stellen: van nature kan Euler Hermes zich aanpassen aan veranderende economische omstandigheden, vandaag de dag zijn wij operationeel gezien sterk en stabiel. Onze topprioriteit was en is het beschermen van de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers én van u, onze klant. De strenge veiligheidsvoorschriften en onze maatregelen in verband met telewerken zullen wij overal ter wereld toepassen voor onze medewerkers, aangezien de pandemie blijft uitbreiden.

Meer dan ooit zijn de veerkracht, de inzet en de proactiviteit van onze teams de drijfveer achter de ‘extra mijl’ die wij gaan om u te blijven bedienen. Wij nemen onze maatschappelijke rol ter harte en zullen u in deze ongewone tijden een eersteklas ervaring en ondersteuning blijven bieden. U zult binnenkort aanvullende informatie ontvangen over de nieuwste maatregelen die wij u zullen voorstellen van uw Euler Hermes-vestiging. Wij blijven u op de hoogte brengen van de ontwikkelingen en zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden – zij het digitaal. U kunt ook op ons rekenen voor de meest actuele en uitgebreide economische analyses en inzichten, die wij zo regelmatig als nodig actualiseren naarmate de situatie wereldwijd evolueert. Onze economische onderzoeksteams, een van de belangrijkste bijdragers aan onze voorspellende intelligentie, zijn dag in dag uit bezig met het analyseren van ongelooflijke hoeveelheden economische gegevens, allemaal om u te helpen uw bedrijf zo goed mogelijk te blijven runnen en navigeren te midden van deze storm.

Wij blijven aan uw zijde en staan klaar om u te helpen, te adviseren en onze gedachten te delen over de beste manieren om deze ongekende crisis het hoofd te bieden. Ook persoonlijk wens ik u en uw familie gezondheid toe. Bescherm u, neem contact op met uw vrienden, buren en collega's om regelmatig iets van elkaar te horen en om elkaar te steunen. 

Blijf veilig en gezond,

 

Wilfried Verstraete
CEO Euler Hermes Group

25 resultaten

mei 11, 2021 | Pers & Media

Prijsverhoging als redmiddel: voor veel bedrijven geen optie

Uit onderzoek van Euler Hermes blijkt dat slechts 5 sectoren in de eurozone de mogelijkheid hebben om de detailhandelsprijzen te verhogen. Lees het volledig artikel.

mrt. 26, 2021

Toerisme: Europa op de eerste rij voor het herstel

Volgens Euler Hermes kan de sector ten vroegste in 2024 op een terugkeer naar normaal rekenen. Lees meer.

feb. 19, 2021

Economische vooruitzichten 2021

De brede uitrol van verschillende vaccins tegen Covid-19 zal de wereldwijde economische groei opnieuw een boost geven. Toch zal het nog minstens tot 2022 duren vooraleer de economische activiteit weer aanknoopt met het niveau van voor de crisis.

25 resultaten